Όροι και Kανονισμοί

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΧΟΡΟΥ 2017

Διαγωνιζόμενες κατηγορίες:

 

Μεμονωμένες συμμετοχές (solo)

  • ~ Ο χορευτής ή η χορεύτρια που θα συμμετέχει στη συγκεκριμένη κατηγορία θα έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει ένα ή πολλά συνδυασμένα στυλ χορού της επιλογής του.
  • ~ Η διάρκεια των solo δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 2′ λεπτά.

 

Ομαδικές συμμετοχές

  • ~ Θεωρούνται οι χορογραφίες δύο ατόμων και άνω. Η ομάδα θα έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει ένα ή πολλά συνδυασμένα στυλ χορού της επιλογής τους. Η διάρκεια της χορογραφίας δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 3′ λεπτά.
  • ~ Ο φωτισμός της σκηνής θα είναι ο ίδιος για όλους τους διαγωνιζομένους. Θα πραγματοποιηθούν την ίδια μέρα (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/7) δύο πρόβες για κάθε διαγωνιζόμενο η ομάδα ώστε να προσαρμόσουν τη χορογραφία τους στις διαστάσεις της σκηνής. Ένα αντίγραφο της μουσικής που έχουν επιλέξει θα πρέπει να δοθεί με την αφιξή τους την ΔΕΥΤΕΡΑ 3/7 στον υπεύθυνο του διαγωνισμού.
  • ~ Το πρόγραμμα του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί την ΠΕΜΠΤΗ 6/7 στην είσοδο του ξενοδοχείου.
  • ~ Η οργάνωση του διαγωνισμού δε φέρει καμία ευθύνη για ατύχημα ή ασθένεια των συμμετεχόντων κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, καθώς και οποιαδήποτε απώλεια προσωπικών αντικειμένων.

 

* Βαθμολογία

Η ανώτερη βαθμολογία είναι 10 βαθμοί. Οι διαγωνιζόμενοι θα κριθούν στη σωστή εκτέλεση της τεχνικής και στη καλλιτεχνική απόδοση της χορογραφίας που θα εκτελέσουν. Οι αποφάσεις της κριτικής επιτροπής είναι τελεσίδικες και δεν επιδέχονται έφεσης. Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να τις σεβαστούν. Γενικώς απαγορεύεται η οποιαδήποτε επικοινωνία με τους κριτές πριν και κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού. Τα αποτελέσματα και τα έπαθλα θα δοθούν την ίδια ημέρα. Η κριτική επιτροπή θα απαρτίζεται από τους instructors του Summer Dance Week.

Αυστηρά μόνο όσοι χορεύουν θα έχουν πρόσβαση στα παρασκήνια και τα καμαρίνια κατά την διάρκεια του διαγωνισμού! Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι 1 ώρα πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης. Απαγορεύεται η χρήση επί της σκηνής επικίνδυνων αντικειμένων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκηνικά ή ακίνδυνα αντικείμενα για τα οποία θα πρέπει να ενημερωθεί ο διοργανωτής με τη ν παράδοση της μουσικής και τα οποία θα πρέπει να απομακρύνουν από την σκηνή οι συμμετέχοντες.

 

Σκοπός του διαγωνισμού είναι να δώσει ώθηση στους χορευτές, επιβραβεύοντας το ταλέντο και την προσπάθεια τους.

SDW 2015 FOOTER

Back to Top